Кожен господар рано чи пізно стикається з проблемою вибору одного з найпопулярніших інструментів у кожному будинку - шуруповерта фірми Hogert.

Зараз ми розповімо вам, як вибрати хороший шуруповерт і на що необхідно звернути увагу перед покупкою цього інструменту.

В цій статті:

Типи шуруповертів: що потрібно знати?

Одне з перших питань, яке ставить кожен покупець: як підібрати шуруповерт? Можна сказати лише одне, що вибір такого інструменту має відбуватися індивідуально.

Залежно від ваших потреб та умов подальшого використання, необхідно робити вибір шуруповерта на користь конкретного типу.

Спочатку також необхідно розібратися, які типи шуруповертів взагалі існують на вітчизняному ринку. А вже потім підбирати найбільш підходящий за вашим конкретним запитом.

Отже, до вашої уваги в таблиці подано найпоширеніші типи шуруповертів:

Як діляться шуруповерти

Види інструментів

За способом живлення

  • акумуляторні

  • мережеві

  • пневматичні

За формою

  • шуруповерт

  • викрутка

  • дриль шурупокрут

  • стрічковий шуруповерт

  • кутовий шуруповерт

Якщо ви не знаєте, який шуруповерт краще вибрати, необхідно виходити в першу чергу від подальшої специфіки використання. Для початку рекомендуємо розібратися, де найчастіше ви будете використовувати шуруповерт Hogert, з якою інтенсивність, і, звичайно ж, ваші навички роботи з подібними апаратами.

Наприклад, шуруповерти з акумуляторним типом живлення зручніші в роботі і не зобов'язують вас до наявності розетки поблизу. Але і в той же час для тривалих робіт потрібно буде частіше заряджати акумулятор, або купувати запасний блок (це на випадок, якщо розрядиться один, а працювати потрібно довго).

Як вибрати шуруповерт для дому

Вдома або на дачі, як правило, всі інструменти використовуються не так часто і не так інтенсивно. Тому, вибираючи шуруповерт для використання виключно вдома, не варто зупинятися на занадто потужних апаратах. Професійні інструменти насправді значно дорожчі коштують і вимагає більше навичок роботи від вас. Не кожен користувач зможе впоратися із професійними видами інструментів.

Якщо ви шукаєте, який бюджетний шуруповерт вибрати, то рекомендуємо звернути увагу на інструменти з більш маленькою потужністю і без наявності додаткових опцій. Це дозволить вам за адекватну ціну придбати потрібний шуруповерт до будинку.

Необхідно врахувати, що серед переліку нашого магазину Hogert ви можете знайти інструменти під будь-який запит.

Шуруповерт Hogert.

Як вибрати шуруповерт для роботи

Технікою та інструментами виробництва фірми Hogert часто користуються професійні майстри у своїй роботі. Як правило, такі люди мають значно більше параметрів та потреб перед тим, як ухвалити рішення про купівлю звичайного навіть шуруповерта.

І тут у багатьох назріває питання, як вибрати професійний шуруповерт, який без проблем впорається з усіма поставленими завданнями за весь день.

Кожен інструмент має робочі показники, які впливають на сам процес. А для професійного використання кожен показник не менш важливий за інший. Порівняно з простими, бюджетнішими варіантами, шуруповерти для інтенсивної роботи можуть тривалий час працювати без перерви, при цьому не нагріватися. Вся ця заслуга лише завдяки тому, що такі моделі виробник оснащує двигуном з автоматичною системою охолодження.

Якої потужності вибрати шуруповерт

Перед тим, як зробити вибір на користь конкретного шуруповерта, необхідно знати основні технічні параметри інструменту. Виходячи вже від цього, ви зрозумієте, наприклад, якої потужності вибрати шуруповерт та інше.

  1. Першу позицію, безперечно, займає потужність шуруповерта. Це один із головних параметрів, який впливає на швидкість роботи та ефективність процесу. Чим потужнішим буде ваш майбутній шуруповерт, тим більше завдань ви зможете виконати за більш короткий час.

  2. Обертаючий момент. Цей показник вимірюється у Ньютон-метрах. Насправді, що більше Ньютон-метрів, то швидше відбуватиметься обертання патрона.

  3. Тип патрона. Різні види шуруповертів можуть мати різні типи патронів. Вони можуть відрізнятися між собою кількістю граней, розміром тощо. Найчастіше також можна зустріти шуруповерти з однією та двома муфтами.

  4. Додаткові опції. Деякі шуруповерти можуть бути оснащені додатковими та, головне, дуже корисними опціями. Наприклад, такими як підсвічування робочої зони, імітацією удару, додатковим імпульсом та можливістю вибирати різні режими роботи. Це значно спростить вам процес роботи і навіть зробить його приємнішим.

Шуруповерт Hogert.

Якої фірми обрати шуруповерт?

Для шуруповерта, як і для будь-якого іншого інструменту, або побутової техніки, важливий виробник. Оскільки від цього безпосередньо залежатиме якість роботи, довговічність самого апарату та комфортність у процесі використання. Як ви вже змогли зрозуміти, що перед тим, як правильно вибрати шуруповерт, необхідно ретельно вивчити товар, у тому числі репутацію виробника.

Важливо також зазначити, що інструменти фірми Hogert вже встигли зарекомендувати себе в Україні виключно з найкращого боку. Інструментами цього бренду користуються багато професійних майстрів, а також не менш часто клієнти замовляють товари для домашнього використання.

Hogert є продукцією польського бренду Hogert Technik, який входить до групи світових лідерів із виробництва інструментів. І саме це, без найменшого сумніву, ще раз підтверджує надійність бренду та якість товарів.